Barnasdag og Sommerfest 2011

Foto: Stockvault - Berdnik Oleksander

Foto: Stockvault – Berdnik Oleksander

Lørdag 2/7-2011 er datoen for årets arrangement. Det hele er planlagt å foregå i tradisjonell stil med Barnasdag med leker og konkurranser samt åpen kiosk. Lekene starter kl 12:00, påmelding fra kl 11:00.
På kvelden går den tradisjonelle sommerfesten av stabelen, med varme griller (for grilling av medbrakt grillmat) fargede lamper i trærne og dans til levende musikk utover kvelden. Grillene er varme fra kl 19:30. Musikken spiller fra ca 20:00 – 00:30

Vi trenger deres hjelp til gjennomføring av det hele og bidrag av premier til barna og til lotteriet (som finansierer det hele).
Kan du ta en tørn i kiosken eller på skytebanen, eller om du kan skaffe noen premier som kan passe, stort eller smått, så setter vi stor pris på alle bidrag. Det er fint om premier kan være festkomiteen i hende senest fredag 1/7 kl 19:00.

Kontakt Kate Hagen 416 49 146, Kjell Gunnar Knutsen 930 46 880 eller Lars Bergersen om du vil bidra til denne hyggelige tradisjonen.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.