Medlemsinformasjon

Utbedring av fartshumper

Etter asfalteringen av fartshumpene i uke 39 har det kommet en del tilbakemeldinger om at disse var for høye/for krappe slik at de har vært vanskelig for enkelte biler å passere uten å ta nedi. Det er derfor besluttet å gjøre tilpasninger på humpene. De vil gjøres lengre slik at kurven blir slakkere, mer lik det vi finner på fartshumper på offentlige veier. Denne utbedringen er bestilt og vil bli utført i nær fremtid. Vi mener at dette vil gjøre at vi både oppnår at farten holdes lav, samtidig som humpene skal være bedre å passere. Når dette er gjort, er planen å markere humpene slik at disse er godt synlige.

2 thoughts on “Utbedring av fartshumper

 • Tor-Erik Risberg

  Når dette ble skrevet var planen å gjøre endringene kort tid etter. Men dette avhenger av at været er tørt. Noe som ifølge entrepenøren har vært ett problem i høst. Men vi sjekker stadig opp med de.

  Svar
 • Jan Mikkelrud

  Hei
  Er det noe fremdrift i utbedring av fartshumper, dere skriver nær fremtid.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.