Medlemsinformasjon

Om årets dugnad

Alle,

Styret ser ikke at vi kan arrangere en normal dugnad og samtidig overholde de retningslinjer som er satt i forbindelse med Korona situasjonen.

Vi ønsker derfor å oppfordre til en dugnad basert på mer eget initiativ internt i rodene. Dette innebærer at naboer enklere kan planlegge, møtes og bli enige om oppgaver uten en stor samling mennesker og organisering fra veltomta. Samtidig minner vi om råd om å holde avstand, grupper mindre enn 5 eller sammen med familie.

Oppgaver er rydding og klipping av kvist og kvast langs veier, børste strøsand på veier, samt rydding av søppel i strandsonen.
Drøbak Marineservice vil plassere ut storsekker i strandsonen fra Svartlaget til Ingeborgskjær som tidligere år. Sekkene blir lagt ut uke 18 og hentet inn uke 20.

Det blir bestilt et lass med knust asfalt som legges på veltomta. I påvente av den større veioppgraderingen er det enkelte hull som bør utbedres, spesielt i nedre del av Polleveien, som ikke ble utbedret i fjor.

Ønsket er at vi kan utføre dugnaden 2 mai.

Vennligst ta kontakt med styret eller din rodemester dersom det er spørsmål.
For de som er usikre på hvilken rode de tilhører så står dette på tidligere fakturaer. Det er også en oversikt over de forskjellige rodene med rodemestere på websidene.

 

Mvh

Styret

One thought on “Om årets dugnad

  • Svend Svendsen

    Hei! Angående dugnad så gjorde jeg det den 2. mai på vanlig vis langs egen tomt. Siden det ikke var noen der for registrering, melder jeg fra her og nå.
    Med vennlig hilsen Svend Svendsen, Konrad Garders vei 32

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.