Medlemsinformasjon

Julehilsen og dato for årsmøtet 2023

Julen nærmer seg, og det er tid for å oppsummere noe av det som vi har arbeidet med i styret i 2022.  

Status veier
Vi fikk tidlig i høst asfaltert fartshumper på veiene våre, men disse ble litt for korte slik at humpene måtte utbedres. Pga mye regn i høst ble ikke denne jobben utført før frosten og snøen kom, dette vil derfor først bli gjennomført når forholdene tillater det.   Det er gitt dispensasjon til en del tungtransport pga hyttebygging denne høsten. Dette har medført skader på veien enkelte steder. Det er avtalt utbedring av disse skadene med de som har fått dispensasjon, slik at veiene skal være i orden til våren.  

Sommervannet  
Det har dessverre vært nok en sesong med ustabil vannforsyning for sommervannabonnentene. Det er pr. i dag 27 abonnenter igjen. Det vil bli etablert et eget styre blant abonnentene som vil organisere dette arbeidet videre. Styret i Hallangspollens Vel vil ta hånd om inn- og utbetalinger, samt regnskap, mens vedlikehold og reparasjoner vil bli håndtert via sommervannstyret. Kontaktperson for sommervannet i 2023 vil være Kjersti Larsstuen.  

Oppgradering av skilting
Det er satt opp bedre skilting ved innkjøringen til velområdet og ved parkeringsplassen ved veltomta.  

Strandområdet Det kom en ny badebrygge på plass i sommer, og nylig har også Pollestien blitt oppgradert med blant annet drenering og ny grus slik at adkomsten til stranden blir bedre.  

Årsmøte 2023
Dato for årsmøtet i 2023 blir onsdag 22. mars i Auditoriet i Østensjøveien 32.

Kandidater til styret
Styret oppfordrer engasjerte medlemmer til å stille seg til disposisjon for valgkomiteen. Vi trenger blant annet en person med noe it-kompetanse til å ta over oppdatering av hjemmeside og utsendelse av nyhetsbrev.   Følgende posisjoner skal velges:
– 1 leder
– 2 styremedlemmer
– 1 vara
 
Følgende stiller ikke til gjenvalg: Anne Grethe Lunde (styremedlem), Janne Haanes (styremedlem) og Tor André Sunde (vara)
 
Brøyting i vinter
Vi har fornyet avtalen med Håkon Galby om brøyting i Hallangspollen vinteren 2022/23. Brøyteinstruks med kontaktinfo ligger på nettsiden.
 

Grasrotandel
Ønsker dere å støtte Hallangspollens vel med grasrotandelene, så oppgi informasjonen nedenfor til Norsk Tippings kommisjonær. De innkomne midlene vil bli brukt til «Barnas dag» og til strandområdene.

Vi ønsker alle våre medlemmer en fredfull og fin jul og et riktig Godt Nytt år!
 
Med vennlig hilsen
Styret i Hallangspollens Vel
Janne, Paul, Tor-Erik, Ove, Ruby, Tor André og Anne Grethe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.