ÅrsmøterMedlemsinformasjon

Innkalling til ekstraordinært årsmøte lørdag 21. august kl 13.00 på Veltomta.

Møtet holdes fordi det ble besluttet på forrige årsmøte at vi skulle ta et møte så fort det var mulig å gjøre dette fysisk, slik at vi kan stemme over vedtektsendringer. I tillegg ble det påpekt feil i budsjettet, og revidert budsjett uten feil skal derfor legges frem for ekstraordinært årsmøte. Årsmøtet ønsket også at revidert brøyteinstruks skulle legges frem.

Vi ønsker at alle som vil delta melder til styret@hallangspollensvel.no slik at vi har en viss oversikt over antall som kommer.

Møtet avholdes utendørs, så kle dere etter forholdene. Viktig at alle overholder gjeldende avstandskrav i henhold til smittesituasjonen og lar være å møte opp ved symptomer. Det vil ikke bli kaffeservering, så dette kan dere om ønskelig ta med selv. Styret vil være tilgjengelig etter møtet for de som måtte ha spørsmål om ting som ikke er på agendaen.

Se fullstendig innkalling og revidert budsjett nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.