HVASA

INFO 6- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 5. JULI 2017

STATUS OPPSTART OG OVERTAKELSE:

Det jobbes kontinuerlig med å få brukstillatelse fra kommunen for anlegget vårt. Dessverre så er det fortsatt ukjent når denne endelig vil foreligge.

Siden sist har alle kommunens krav blitt innfridd. Det siste var å klore hovedledning mellom påkobling sjø , og trykkøkningsstasjon. Dette er utført. Deretter kom krav om nye vannprøver. Disse er tatt og resultat ventes i retur torsdag/fredag. ( vannprøver tatt før kloring gav fullt akseptabelt resultat, så det forventes ikke at de skal bli dårligere etter kloring…

Husk at det ikke er lov å ta anlegget i bruk før driftstillatelse foreligger. Rørene inn til pumpestasjoner er stengt, så forsøk på drift av kvernpumper vil medføre stor fare for skade på kvernpumpe/pumpekum, og fare for tilbakeslag av kloakk.

Hilsen Lars

4 thoughts on “INFO 6- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 5. JULI 2017

 • 100 hytteiere med familier venter på vann og kloakk. hva er status i dag mandag 10 juli?

  Svar
  • Lars Bergersen

   Hei,

   Dessverre ingen ny status siden forrige nyhetsbrev.

   /Lars

   Svar
 • Terje Hansen

  Hei
  Dette er ikke holdbart i det hele tatt. Her må noen straffes for dårlig planlegging. Hele området dynges nå ned av møkk. Da får noen skaffe en septikkbil eller tank og sette i andre enden av kloakkrørene. Hyttene brukes nå da det er sommer og ferie.

  Svar
  • Lars Bergersen

   Hva mener du Terje – dette er ukjent for meg. Kan du utdype?
   HVASA har vært helt klare på at ingen må benytte anlegget før driftstillatelse foreligger. Dersom noen velger å overse dette så må de selv ta ansvar for eventuelle problemer som følger av det.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.