HVASA

INFO 5- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 30. JUNI 2017

STATUS OPPSTART OG OVERTAKELSE:

Siden forrige nyhetsbrev har det vært arbeidet kontinuerlig med å få brukstillatelse fra kommunen for anlegget vårt. Dessverre så er det fortsatt ukjent når denne endelig vil foreligge.

I tidligere møter med kommunen fremkom noen tydelige tekniske punkter som måtte avklares innen midlertidig driftstillatelse kan gis. Totalentreprenøren har innfridd og besvart alle tekniske punkter overfor kommunen.

Det har manglet 2-3 grunneiertillatelser – Totalentreprenøren har nå avklart hva som skal til for å få de siste på plass, evt hvordan de kan omgås.
Totalentreprenøren har informert HVASA om at kommunen er i gang med å skrive på det som skal bli et vedtak om brukstillatelse. Forhåpentligvis er det ikke gjenstående hindringer som skal kunne skape forsinkelser i dette arbeidet.

Husk at det ikke er lov å ta anlegget i bruk før driftstillatelse foreligger. Rørene inn til pumpestasjoner er stengt, så forsøk på drift av kvernpumper vil medføre stor fare for skade på kvernpumpe/pumpekum, og fare for tilbakeslag av kloakk.

Hilsen han med forbrenningstoalett i ungenes dukkestue.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.