HVASA

INFO 7- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 12. JULI 2017

STATUS OPPSTART OG OVERTAKELSE:

Vi har i dag mottatt midlertidig driftstillatelse for anlegget fra Frogn Kommune 🙂

Kommunen vil nå starte behandling av «Søknad om tilkobling og abonnement til offentlig vann-/avløpsanlegg» for den enkelte hytte – når disse er behandlet, vil rørlegger som har sendt søknaden om sanitærabonnement kunne hente ut vannmåler hos kommunen, og montere denne på inntaket av kommunalt vann i hytta, og man vil kunne ta anlegget i bruk.
Selv om midlertidig brukstillatelse foreligger vil det ta ytterligere noen dager før anlegget er i full drift. HVASA vil få en orientering om dette fra EG i et møte 13/7 ettermiddag. Vesentlig informasjon fra dette møtet sendes i eget nyhetsbrev fredag 14/7.

Hilsen Lars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.