HVASA

INFO 4- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 23. JUNI 2017

STATUS OPPSTART OG OVERTAKELSE:

Siden forrige nyhetsbrev i forrrige uke har det vært avholdt møter mellom HVASA og Totalentreprenør, og Totalentreprenør har avholdt møte med kommunen.

I møte med kommunen fremkom 2 tydelige punkter som måtte avklares innen midlertidig driftstillatelse kan gis. Totalentreprenøren er godt i gang med å innfri disse punktene, og forventer å overlevere rapport og dokumentasjon for utførte tiltak i løpet av første halvdel av neste uke. Deretter skal det ikke være mangler/forhindringer fra Totalentreprenøren eller HVASAs side i forhold til at kommunen skal utstede denne midlertidige driftstillatelsen.

Husk at det ikke er lov å ta anlegget i bruk før driftstillatelse foreligger.

(Lars skal benytte ettermiddagen i dag til å montere det gamle forbrenningstoalettet i dukkestua – der forbrenningstoalettet sto står det nå et blankt og skinnende vannklosett…)

One thought on “INFO 4- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 23. JUNI 2017

  • Føler oss trygge på at det jobbes døgnet rundt med å få satt igang anlegget og at kommunen har tilsvarende press på seg. Blir det sendt ut daglig status de nærmeste dagene? I og med at det sitter over 100 hytteeiere med familier og venter, og vi nå nærmer oss 1 juli.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.