HVASA

Info 1- 2017 fra styret I Hallangspollen VA-Utvikling SA

20. februar 2017

Det er vinter og tele i jorden, så Entreprenørgruppen (EG) har tatt en pause fra gravearbeidet.  Men, det betyr ikke at det ikke arbeides.

EG sier de er i rute, og planen er ferdigstillelse i løpet av juni måned 2017.

 1. Status
  Straks telen går vil arbeidsteamet være på plass igjen og fortsette med ferdigstillelse av påbegynte anlegg og arbeidet med gravearbeid som gjenstår.
 1. Sluttbefaring den enkelte eiendom/pynting og istandsetting uteareal
  Gjenstående sluttbefaringer blir utført straks forholdene tillater det.Den enkelte hytte-eier foretar befaringen sammen med EG, en sluttbefaring knyttet til pumpekum, stoppekraner samt pynting og istandsetting av uteområdet. Her må den enkelte hytte-eier ivareta sine egne interesser, særlig hva pynting og istandsetting av uteområdet angår
 1. Medlemmer – vervekampanje
  Pr. i dag er vi 118 medlemmer.For å få med oss de siste etternølerne har vi vedtatt å legge en siste innmeldingspris på kr 310.000 for de som melder seg inn før 15. April I år. (Det er den prisen de sist påmeldte har betalt).Etter 16/4-2017 vil grøfter måtte gjenåpnes og både pris og leveringsdato vil være usikkert, men prisen vil bli vesentlig høyere enn NOK 310.000,- Påmelding etter at anlegget er ferdigstilt kan dessuten medføre at investeringstilskuddet må tillegges merverdiavgift. Det vil altså være gunstig med innmelding snarest mulig.Så, vet dere om noen som ikke har meldt seg på ennå,  prøv å overtale dem til å melde seg på NÅ!
 1. Driftsselskapet Hallangspollen VA-Drift SA
  I forbindelse med førstkommende årsmøte, eller like etterpå , vil driften av anlegget overføres til driftsselskapet, Hallangspollen VA-Drift SA.  Dette selskapet ble stiftet samtidig med Halllangspollen VA-Utvikling SA i 2013.   Alle medlemmer I Hallangspollen VA-Utvikling SA vil automatisk bli medlem av driftsselskapet.
 1. Årsmøtet for Hallangspollen VA- Utvikling Sa
  Møtet er planlagt avholdt onsdag den 7. Juni 2017.
  Sted og kl. slett kommer vi tilbake til senere.

2 thoughts on “Info 1- 2017 fra styret I Hallangspollen VA-Utvikling SA

 • Styret Hallangspollens vel

  Veiene i vårt vel område vil bli satt tilbake i den stand de var ved oppstart av helårsvann prosjektet. Dette arbeidet vil starte når prosjektet er sluttført. Vanlig slitasje, som det er mye av på veiene, vil ikke omfatte dette arbeid.
  Styret Hallangspollens vel

  Svar
 • Rolf Jakobsen

  Registrerer dessverre at veiene i området vårt er i elendig forfatning nå. Vanlige biler slår nedi bakken enkelte steder. Dette er vel et resultat av mye kjøring med anleggsmaskiner. Blir veiene asfaltert av EG når Hvasa er ferdig og igangsatt?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.