HVASA

Info fra styret i Hallangspollen VA-Utvikling Samvirke

GLADMELDING!

Endelig!

Vi har nå fått rammetillatelse for hele vann- og avgiftssystemet vårt og vi har fått IG for den landbaserte delen. Kommunen jobber nå for å få på plass IG for den vannbaserte delen, sjøledningen. Her er det Entreprenøren og kommunen som må komme til enighet.

Vi kunne satt i gang graving på land nå,, men vi vil vente på IG for sjøledningen da denne er en vesentlig del av systemet, og vi vil at den skal være på plass først, og vi vil ikke foreta noen utbetaling til Entreprenøren før den er på plass.

Vi vedlegger kopi av rammetillatelsen og IG vi har fått, og vi vil ha et informasjonsmøte førstkommende lørdag i forbindelse med vel-festen. Har du spørsmål i forbindelse med rammetillatelsen eller IG, vennligst send de på forhånd til Lars.

Vi jobber nå også med Entreprenøren for å lage en befaringsplan og fremdriftsplan for prosjektet.

Nå er vi i gang!

Dette er
Oslo 30. Juni 2015

Styret i Hallangspollen VA-Utvikling SA

GDE Error: Requested URL is invalid

Last ned en kopi her (PDF, 1.69MB)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.