Medlemsinformasjon

Rydding langs veiene før snøen kommer

Vinteren nærmer seg, og med vinter følger det snøfall og måking av veiene våre. Det ble fjernet en god del vegetasjon langs veiene under årets dugnad. Etter sommeren ser vi at det har grodd til med vegetasjon langs veiene igjen. Styret oppfordrer medlemmene til å sjekke på egne tomter og kjøreveier om det er noe som kan fjernes.

Under årets dugnad i vår, ble det kjøpt inn både kaldasfalt og subbus. Det ligger fremdeles noe igjen på veltomta. Styret oppfordrer medlemmene til å bruke dette hvis de ser noen hull eller at noe av veien bør utbedres. Reparasjoner og utbedring av veiene kan også gjøres av det enkelte medlem utenom dugnaden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.