Medlemsinformasjon

Søppel

Det blir til stadighet observert at større gjenstander blir plassert utenfor søppelcontainerne i håp om at Follo Ren skal ta det med. Follo Ren gjør ikke det. Dette bidrar til forsøpling av vårt område. Søppelcontainerne er for restavfall. Det er egen container for papir og for glass. Fortsetter dette kan vi risikere å få økte renovasjonsutgifter.
Er det større ting som skal kastes, vennligst bruk Teigen Gjenvinningsstasjon. Dere finner Teigen 150 meter nordover i krysset mellom riksvei 157 (Fagerstrand – Dal) og Midtveien, midt på Nesoddlandet.
Husk også at malingsspann etc. (farlig avfall) skal leveres på miljøstasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.