Hallangsposten

Hallangsposten nr 4 – 2008

Innkalling til årsmøte, årets sommerfest, sommerfesten 2008, status vei og status

vannspeil / flytebrygger .

  • Innkalling til årsmøte 11. Mars 2009
  • Sommerfest 4. Juli 2009
  • Dugnad 9. Mai 2009
  • Sommerfest 2008
  • Status vei
  • Status vannspeil / flytebrygger


Sommerfesten  

Barnas dag og Sommerfest ble arrangert i tradisjonell stil også i 2008. Under Barnas dag var værgudene på vår side. Mange barn og familier koste seg med leker, is, brus, pølser, vafler og bulende premieposer.  Når det var tid for grilling og dans litt senere så hadde værgudene ombestemt seg. På det tidspunktet grillene skulle vært tent og grillingen starte var alle himlenes sluser vid åpne. På dette tidspunktet var to fra bandet og to fra festkomiteen de eneste personene på veltomta. Været lettet litt og etter hvert kom det i det minste noen sommerfeststemte mennesker. Så gikk strømmen….

På Hafslunds feilmeldingstelefon var det en telefonsvarer som sa: “Det er mange feil i hele østlandsområdet. Feilene vil bli rettet etter hvert som de blir funnet”. Vi anså ikke denne meldingen som noen forsikring om snarlig reparasjon av feil i vårt, sikkert ikke øverst prioriterte, område. Da kom Lars Bergersen på at han hadde et strømaggregat stående i garasjen på hytta. Kjekt å ha! 10 minutter senere var aggregatet i gang, og det forsynte både band, lydanlegg og lys med nødvendig elektrisitet hele kvelden og relativt mange folk kom etter hvert strømmende til det eneste stedet i Pollen med lys, musikk og dans den kvelden. Til tross for at det så mørkt ut en stund, så ble det nok en vellykket sommerfest. Styret takker alle gode hjelpere for bidrag til å arrangere årets sommerfest. Håper dere alle, og gjerne enda flere, også kan bidra med å arrangere barnas dag og sommerfest i 2009. Dagen er planlagt å finne sted lørdag 4. juli.

Ønsker du å være med i komiteen neste år? Ta kontakt med styret!

Veier 

Som dere sikkert har registrert, er det ikke igangsatt asfalteringsarbeider i høst/vinter 2008. Årsmøtet i 2008 ba styret om å utrede asfaltering av flere veier enn tidligere innhentede tilbud. Styret jobber derfor med å innhente nye anbud, med tilleggsveiene spesifisert separat. Disse anbudene blir fremlagt på årsmøte onsdag 11. Mars 2009. Etter årsmøtevedtak kan arbeidene starte uka etter dugnaden 9. Mai. Da er veiene feid og klargjort, og målet er å få asfalteringen ferdigstilt til Kristi Himmelfartsdag.

Vannspeil / Flytebrygger 

Kyststien ble i høst godkjent av Kommunen og arbeidet med å rydde og sette i stand området kan starte til våren. Det vil bli innhentet anbud på å fjerne tyngre gjenstander, samt noe istandsettelse. Vårens dugnad vil ha fokus på hele kyststien fra Svartlaget til sundet, strender, samt nye badebrygger. Alle medlemmer oppfordres til å delta aktivt på dugnaden, da vi alle får glede av ryddige og vakre fellesområder.

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig God Jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.