Hallangsposten nr 4 – 2003

Her følger Hallangsposten nr 4 – 2003

Dette er den aller første elektroniske utgaven av Hallangsposten!! Hallangsposten vil heretter bli publisert her på vår hjemmeside. Ønsker du å få en påminnelse hver gang Hallangsposten blir publisert på hjemmesiden, vennligst registrer deg på vårt nyhetsbrev. Papirutgaven kommer i posten i uke 39.

www.hallangspollensvel.no
Endelig har vellet vårt fått egen hjemmeside!

Vi har også fått ny e-mail adresse: styret@hallangspollensvel.no. Hallangsposten vil heretter bli publisert her på vår hjemmeside. Ønsker du å få en påminnelse hver gang Hallangsposten blir publisert på hjemmesiden, vennligst registrer deg på vårt nyhetsbrev.  (De som ikke har e-mail vil få pr. post.) Vi vil spare en del kostnader og tid ved å legge Hallangsposten ut her, så gi oss beskjed dersom du ikke trenger Hallangsposten pr. post lenger!

Post til Hallangen
Postmannen kan ha et svare strev med å finne ut i hvilken postkasse posten skal. Vi ønsker at alle som ikke har egen postkasse merker posten med “Felleskasse”. Adressen er som følger: Ditt Navn – “Felleskasse” -Strandmyrveien 20 – 1455 Nordre Frogn.

Dugnad
Dugnaden ble gjennomført 31 mai. Det ble arbeidet med alt fra feiing av veier til rydding av strand. Vi vil spesielt nevne at det ble påbegynt bygging av sti fra Svartlaget mot Bleien brygge. Denne vil bli videreført neste år.

Ellers vil vi oppfordre alle som har eiendom mot veien om å klippe gress og beskjære busker ca 1m fra veikanten mot tomta. Enkelte steder gror det til så mye at man mister oversikten.

Barnas Dag / Sommerfest
Det er alltid like hyggelig å treffe gamle og nye kjente under sommerfesten! Det var også i år et godt fremmøte på Barnas Dag, men vi savner at flere er med og griller tidlig på kvelden. Mange festglade kommer ikke før i 22tiden. Dere er savnet ved matbordet!!

Dato for neste års fest vil være 10 juli. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på musikken, så vi booker MnM for neste år også..

Advarsel mot falske taktekkere
En av våre medlemmer hadde besøk av falske taktekkere i slutten av august. De forsøkte å
“inspisere” hytta hans, samt endel andre hytter i området fredag 29. august. De hadde med stige og ble observert på taket  – der en fyr bl.a. skal ha hoppet opp og ned, tydeligvis for å finne et svakt punkt. “Taktekkerne” skal deretter ha kjørt rundt i området to, tre timer før de forsvant i stor fart. Den ene bilen er en svart/mørk bil avtypen jeep – firehjulstrekk av litt eldre årgang. Den andre en mindre, rød kassebil. De første sifrene av registreringsnummeret er notert på den mørke bilen, og saken er anmeldt til Frogn lensmannskontor. Det er tydelig at vi her står overfor en gjeng som tar nye metoder i bruk for “å avlede” størst mulig oppmerksomhet. Også en kvinne ble observert sammen med de øvrige. At disse kommer tilbake igjen i området er meget sannsynlig. Det var ca. tre, fire personer av europeisk opprinnelse.

Vi vil oppfordre alle til å ta en titt på naboens hytte, og om noen ser noen mistenkelige “takarbeidere”, ber vi om at dere noterer registreringsnummeret og/eller ringer omgående Frogn lensmannskontor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.