Hallangsposten nr 3 – 2003

Her følger Hallangsposten nr 3 – 2003

 

Dugnad
Årets dugnad avholdes lørdag 31. mai 2003.Møt opp på veltomta kl. 10:00. Du vil få en orientering av din rodesjef. Alle rodesjefer vil bli invitert til et orienteringsmøte i forkant. Møt opp til felles innsats med gode naboer. Ved fravær på dugnaden vil du få tilsendt en dugnadsavgift på kr 250,-

Rodemestere: Rode 1  Tom Solberg Henrik Lundsvei – indre
Rode 2  Johs Antonsen Henrik Lundsvei – øvre
Rode 3  Magne Johansen  Konrad Gardersvei fra Veltomt til “torvet”
Rode 4  Freddy Egsæter Strandmyrveien fra veltomta til Standmyrbk.
Rode 5  Jan Furulund Strandmyrbakken – Strandmyrtoppen
Rode 6  Geir Midtun  Olsok- /Jonsokveien
Rode 7  Thor Ottersen Strandmyrveien til veltomta
Rode 8  Thamar Kaarud Konrad Gardersvei fra “torvet”- Polleveien
Rode 9  Kai Vissgren Damholtet
Rode 10 Svein Larsen Bekkeholtet
Rode 11 Birger Wettre Svartlagsveien – nedre
Rode 12 Arne Solli  Svartlagsveien – øvre
Rode 13 Hans Kjørven Holmen (med vei)

Barnas Dag / Sommerfest –  5. juli
Barnas dag/sommerfesten er i år satt til den første helgen i juli. Se etter nærmere info på veltavla. Musikk er bestilt, det er MnM som kommer, de spilte sommeren 2001

Vi trenger småting til å lage “gavepose” til barna samt premier til lotteriet. Alt mottas med stor takk.

Vi oppfordrer alle til å støtte opp om denne dagen. For at vi skal fortsette med denne fine tradisjonen er det viktig at “alle” kommer Det blir lek, loddsalg med fine premier, dans, musikk og grilling.J

Kjøring på veiene
I vårløsningen, fram til ca.1.mai, er det forbudt å kjøre på veiene våre med høyere akseltrykk enn 4 tonn. Skader som blir påført må betales av den enkelte som har påført skaden.

Trehugst
Vi minner igjen om at det må vises respekt for annen manns eiendom. Snakk med den det gjelder først, enten det er på naboens tomt, S. Hallangen gård, eller kommunens tomt (som vellet disponerer dvs. at vellet skal søkes om tillatelse vedrørende hogging av trær eller lignende). Ellers gjelder fredningsbestemmelsene i området hvor for eksempel svartor er totalfredet. Innenfor 100m fra strand gjelder også særlige fredningsbestemmelser.

Trær og kvist som blir liggende etter hugging; langs veien, i skråninger eller lignende forskjønner ikke akkurat vårt område. Vi henstiller alle til å fjerne kvist o.l. Vi alle ønsker å ha det pent og ryddig rundt oss. Husk også å ta hensyn til naboene dine, det er mulig at dine trær skygger for sol og utsyn. “Naboloven” sier at trær som er 3 ganger avstand til naboen kan kreves fjernet. Dvs. 3meter fra grensen, max trehøyde 9meter.

Hageavfall kan kastes ved Teigen avfallsplass på Nesodden eller ved Heer.

Leders ord…
Jeg vil først takke for tilliten jeg fikk på årsmøte. Denne interne rokkeringen tok jeg sjansen på takket være erfarne og dyktige styremedlemmer i teamet. Vårt styre ønsker å arbeide for å bedre forholdene for alle medlemmer, samt arbeide for et godt miljø og godt samhold i vellet. Dette er noe jeg ønsker av vi skal videreføre, og håper alle får en fin Hallangen-sommer sammen…         mvh Stein

– Vi ønsker alle våre medlemmer og deres familier en god sommer i Hallangen –


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.