Medlemsinformasjon

Asfaltering er ferdig

Da er asfaltering ferdig og alle veier er åpne for trafikk. Dere vil se at det er lagt 2 lag med asfalt og at det er en ganske høy kant mange steder. Alle som har ny asfalt utenfor parkeringen sin oppfordres til å hente kvernet asfalt på vel-tomten og legge en ca. 10cm skrå stripe langs den nylagte asfalten i innkjøringen sin. Dette både for å beskytte asfalten og dekkene på bilen og gjøre det mer behagelig å parkere. Den kvernete asfalten kan være litt hard, men bruk hakke eller spade så smuldrer den opp og kan brukes. Vi bestiller mer om det går tomt. Til våren vil styret bestille mer kvernet asfalt slik at vi på dugnaden kan lage en skrå kant langs all nylagt asfalt for å unngå de høye kantene langs nylagt asfalt.

Om ca. 2 uker kommer de tilbake og lager 5 fartsdumper som er bestilt. Disse ligger alle på veien ned fra gården og bort til veltomten der det er mest trafikk. De gamle metallfartsdumpene vil bli fjernet. Styret minner om vektbegrensningene som gjelder på veiene våre. Dette er merket ved innkjøringen til området oppe ved gården. Det er spesielt viktig at alle respekterer dette nå som asfalten er nylagt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.