Medlemsinformasjon

Asfaltering

Asfaltering er IKKE ferdig enda! Det er nå lagt første lag som har rettet opp ujevnheter. Nå skal topplaget legges. Det betyr at man fortsatt må parkere på veltomten dersom man ønsker å være sikker på å komme inn og ut fra hytten i dag, i morgen og torsdag. Arbeidet går bra og de estimerer å være ferdig i løpet av torsdagen, forutsatt at ikke noe uforutsett dukker opp. Takk til alle for at dere er tålmodige i denne prosessen og følger anbefalinger. Dere vil se at det første laget mange steder vil være lagt litt lenger ut enn topplaget. Anbefalingen fra de som nå legger asfalten er at vi selv legger på kvernet asfalt i overgangene mellom første lag og topplaget. Dette kan gjøres på dugnad sannsynligvis til våren på vår faste dugnad. Da bør vi også rydde i grøfter slik at vannet dreneres greit vekk fra asfalten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.