Årets dugnad i Hallangspollen Vel

Styret ser at vi heller ikke i år kan arrangere en normal dugnad og samtidig overholde de retningslinjer som er satt i forbindelse med Korona situasjonen.

Vi ønsker derfor å oppfordre til en dugnad basert på mer eget initiativ internt i rodene. Dette innebærer at naboer enklere kan planlegge, møtes og bli enige om oppgaver uten en stor samling mennesker og organisering fra veltomta. Samtidig minner vi om de til enhver tid gjeldende Korona-regler.

Oppgaver er rydding og klipping av kvist og kvast langs veier, børste strøsand bort fra veier, samt rydding av søppel i strandsonen.
Drøbak Marineservice vil plassere ut storsekker i strandsonen fra Svartlaget til Ingeborgskjær som tidligere år. Sekkene blir lagt ut 30. april og hentet inn et par uker senere.

Det ligger et lass med knust asfalt som på veltomta. I påvente av den større veioppgraderingen kan dere hente litt knust asfalt og fylle større hull i veiene nær egen hytte.

Ønsket er at alle setter av ca. 2-3 timer og gjør en dugnadsinnsats i perioden mellom 1. og 16. mai. 

Vennligst ta kontakt med styret eller din rodemester dersom det er spørsmål.
For de som er usikre på hvilken rode de tilhører så står dette på nylig utstendt faktura. Minner samtidig om å betale fakturaen. Det er også en oversikt over de forskjellige rodene med rodemestere på websidene.

Håper alle får en hyggelig dugnad og at vel-området fremstår ryddig og rent til 17. mai. 

Mvh

Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.