HVASA

Info 3/2016 fra styret i Hallangspollen Va-Utvikling SA

1. Fremdrift
Pr. Idag har 44 hytter fått lagt ned stikkledninger og pumpekum, og hovedledninger lagt i godkjent grøft. De påfølgende 3 weekendene vil det være full arbeidstyrke igang med graving av grøfter osv. Det vil også bli tilført en del jord for overdekning av grunnere traséer. EG regner med at totalt 70 hytter vil være ferdigstilt før utgangen av denne måneden. Dvs. at kommunefeltet foruten hovedledninger ferdigstilles. Om ca. 14 dager kommer de store tankene,  som skal graves ned på kommunens tomt ved velhuset.    Straks de er på plass, kan EG begynne arbeidet med hovedledningen ned til sjøledningen.

2. Svar på henvendelser
Dessverre har rutiner for svar på henvendelser i forhold til avvik , vært for dårlig.
Henvendelsene kommer til Morten Tømt, som sender dem videre til Entreprenørgruppen, som igjen skal gi beskjed om når et eventuelt  forhold skal utbedres.  Vi har stresset EG på at det blir gitt beskjed om hvor lang tid det vil ta å utbedre et forhold:  Hvis en avklaring/utbedring tar mer enn 4 dager, skal den det gjelder få beskjed innen 4 dager om hvor lang tid det vil ta. Hastesaker må avklares umiddelbart.

3. Fremkommelighet og åpne grøfter.
Før EG tar ferie den 1. Juli skal alle åpne grøfter være lukket slik at det ikke skal være problemer med fremkommelighet.
Noen grøfter har dessverre blitt stående lenge oppe i påvente av materiale.  Vi beklager dette.

4. Stenging av veier
Under arbeidet med hovedledninger kan det i ukedagene i korte eller lengre intervaller være behov for å stenge veier.  Avtalen med EG er at det er ok med stengning inntil 2 timer, men blir det strengning utover 2 timer, skal vi ha en ukes varsel slik at vi får gitt beskjed til vellets medlemmer.

5. Sommerfest 2. Juli
Veltomten blir ryddet slik av vi kan bruke den og teltet til festen.

6. Ny utedo
Som dere ser, står utedoen ved veltomten nesten ferdig, og straks tankene kommer på plass, vil det være mulig å sette disse i bruk.  Tiden frem til sommerfesten er snau, men skulle det bli klart til da, blir dette en hyggelig overraskelse.

Oslo, 9. Juni 2016

Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.