HVASA

Info fra styret i Hallangspollen VA-Utvikling Samvirke

Hei alle sammen

Gravearbeidene er i gang!
Den siste uken har 2 gravemaskiner vært i full sving med graving av grøfter for stikkledninger og hovedledninger til det nye helårs vann- og avløpsanlegget vårt.

I først halvdel av november settes ytterligere 2 gravemaskiner inn i dette arbeidet. Foreløpig vil ikke gravingen påvirke fremkommeligheten på veiene våre. Men, om kort tid vil vi legge ut informasjon om hvilke tidsrom de enkelte veiene vil bli berørt, og denne planen vil bli løpende oppdatert.

Lørdag 31. oktober starter arbeidene med å forlegge stikkledninger frem til hyttene, samt plassering av pumpekummer. Dette arbeidet utføres i helgene av arbeidslag bestående av 50-70 personer. Arbeidet utføres i sekvenser:

1. helg: Håndgraving stikkledningsgrøfter der det er hensiktsmessig, samt plassering av utstyr

2. helg: Sammenkoblinger samt elektro arbeid i stikkledningsgrøfter.

3. helg: Tildekking

Utover høsten/vinteren vil det bli plassert ut hauger med grus/pukk/fyllmasse/overdekkingsmasse rundt i området. Dette gjøres nå for å unngå kjøring med tunge biler i området i tidsrommet med vårløsning.

BETALING:
Vi gjør oppmerksom på at første ”store” del av innbetalingen, kr 85.000. vil bli fakturert
en av de nærmeste dagene. For noen andelseiere vil også den delbetalingen som er knyttet til oppstart arbeid/pumpekum på den enkelte eiendom, bli fakturert ganske snart.

Styret i Hallangspollen VA-Utvikling SA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.