HVASA

Info 2/2016 fra styret i Hallangspollen Va-Utvikling SA

 1. IG for sjøkabel og overføringsanlegg.
  Som dere vet, fikk vi før påske mail fra Frogn Kommune hvor de informerte om at de nå hadde alle papirer og godkjennelser fra berørte etater for å gi IG.  Men, selve dokumentet har vi ennå ikke mottatt, til tross for purringer og oppfølgninger.  Det ser ut som vår sak rett og slett har blitt nedprioritert.
  Pr. idag har Lars vært i kontakt med rådmannen for å se om vi kan legge noe press der.  Vi ønsker å få et klart svar og dato for når papirene vil foreligge, slik at vi kan planlegge videre.   Hvis vi ikke får det ganske raskt, møter vi mannssterke opp i Frogn Kommune neste uke.
 1. Sommervannet
  Ødelagte slanger og tilkoblinger til sommervannet blir reparert før weekenden.
  Vidar Telle går en runde med Gunnar i dag og ser hvor skadene er.  Hvis det er noen skader som blir oversett og ting ikke fungerer, kan dere ta kontakt med Vidar Telle direkte på telefon 91195090.
 1. Svar på henvendelser
  Får vi henvendelser om avvik i forhold til valgte traseer eller ødeleggelser av plener o.l. ,så skal disse besvares.  Mail/henvendelser blir oversendt EG.  Avviksrapport skrives og EG skal sende svar og utbedre skader.
  All stopp av påbegynt arbeid på grunn av uteblitt IG har medført at dette ikke har blitt fulgt opp godt nok.  Dette beklager vi, men håper det blir bedre fremover.
 1. Gjenopptagelse av arbeidet når IG foreligger
  Straks IG foreligger, vil EG sette i gang med arbeidet igjen.  Full fart blir det senest 3 uker etter at IG foreligger.
 1. Fremkommelighet og åpne grøfter.
  Grøfter har blitt påbegynt og har blitt stående åpne i påvente av IG´n.  EG vil ha et internt planleggingsmøte om dette til uken.  Det er meningen at folk skal kunne komme frem til hyttene sine.
  Når det gjelder dybden på grøftene, så må grøfter dypere enn 1,80m sikres med gjerde.  Ingen av grøftene er så dype.  Men, EG tar en vernerunde på mandag for å sjekke.
 1. Sommerferien
  Arbeidet med vann- og avløpsanlegget stopper opp i juli mnd. slik at medlemmene kan få nyte ferien sin uten å ha anleggsarbeidere rundt seg.
 1. Sommerfest 2. Juli
  Veltomten blir ryddet slik av vi kan bruke den og teltet til festen.
 1. Arbeid på den enkelte hytte
  EG vil begynne med befaringer for å planlegge arbeid som skal gjøres ved den enkelte  hytte.

Oslo, 14. April 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.