Bryggeforeningene

Bryggeplass på Garderfeltet

Vi skriver 15. mai og det er god tilgang av bryggekjøpere på Garderfeltet. Det ser ut til at vi bygger pir E, D og A ved denne utbyggingen. E blir etter planen ferdig i juli mens D og A leveres utover høsten.

Det er i dag 4 plasser som er ubesatt på pir D og 4 plasser på pir A. Dersom noen ønsker å bli med nå, haster det med påmelding. Bestillingsseddel finnes på et annet sted på denne nettsiden eller du kan ringe Knut Gundersen på 92293370.

Vi understreker at alle selvfølgelig beholder retten til båtfeste som det fremkommer på den enkeltes skjøte selvom de ikke bestiller brygge nå. Giro for innbetaling sendes i slutten av mai. Pris for 2,9 m flytebrygge inkludert landarbeider er foreløpig stipulert til kr 25000. Med giroen følger det også en liste over hvor de ulike har fått plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.