Bryggeforeningene

Gode nyheter fra bryggeforeningene

4. mai 2007 forelå den etterlengtede godkjennelsen fra Fylkesmannen. Etter befaring langs sjøen og noen justeringer på plankartet, fant de å kunne trekke innsigelsen de hadde. Dermed skal saken til sluttbehandling i Kommunestyret i Frogn. Det skjer den 11. juni og der blir reguleringsplanen endelig godkjent.
Dette betyr at vi kan signere avtaler med leverandører og forberede byggesøknaden til kommunen. Pollestien har tyvstartet noe mens Garderfeltet har måttet vente på endelig plassering av brygger. Hovedsaken er at bryggesaken nå er i orden for de som vil kjøpe brygge nå – om ikke alle får levert før sommerferien. Det er noe saksbehandlingstid med byggemeldingen og leveringstid på bryggene.

admin_106

Vi er pålagt å rive og kjøre bort gamle og forfalne bryggeinstallasjoner etter hvert som vi bygger nye. Det kan bli aktuelt at de som ikke vil ha flytebrygge, må flytte båten til en ledig plass i de gamle festene. Samtidig må vi få i gang arbeidet med kyststien langs sjøen. På Garderfeltet trenger vi en kombinasjon av profesjonell hjelp og mye dugnad.

Vi håper alle er enige i at hele området ved sjøen etter hvert blir mye hyggeligere enn det har vært de senere årene.

Garderfeltets bryggeforening

På stiftelsesmøtet den 16. april 2007 ble vedtektene enstemmig vedtatt. Det var 45 fremmøtte. Foreningen organiseres som et andelslag der alle som har rettighet til båtfeste i sitt tomteskjøte kan kjøpe flytebrygge på Garderfeltet (fra Bleien brygge til Svartlaget). Det utstedes et nummerert andelsbevis knyttet til eiendommens gårds- og bruksnummer. Andelsbeviset er ikke fritt omsettelig men følger tomten ved eventuelt salg. Alle bryggene blir på 2,9 meters bredde.

Tidlig i mai 2007 foreligger rundt 60 signerte bryggebestillinger fra medlemmer. Styret sender ut giroer om ikke lenge til alle som har meldt interesse. Beløpet er ennå ikke finregnet, men som tidligere nevnt vil det dreie seg om rundt 25.000 kroner inkl. landarbeider per bryggeplass på 2,9 meter lysåpning. Kr 1000 i startkostnader til Reguleringsplanen må også være innbetalt. (Kommer på samme regning for de som ikke har betalt.)
Alle som ønsker å bli med i første byggetrinn og som ennå ikke har meldt sin interesse, kan finne Bestillingsseddel på denne nettsiden for utkjøring på papir. Fyll ut, signer og send brevet til den påførte returadressen. Du kan velge ønsket pir, se illustrasjonen. (Pir E er allerede fulltegnet.)

admin_107

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.