INFORMASJON SOMMERVANNET 2016

Som sikkert mange har observert, har det vært stor aktivitet i forbindelse med helårs vannprosjektet nå i vinter. I og med denne store graveaktiviteten, har utbygger vært uheldig og skadet noe av vårt sommervanns ledningsnett.

På grunn av tidlig påske og kaldt vær, har ikke telen forsvunnet før nå nylig

Avtalen med utbygger er at de skal sette dette tilbake i sin opprinnelig stand. Dette arbeidet er startet nå sammen med vår vannmann, og vi forventer at alle abonnenter har fått vann i god tid før 1. mai.

Entreprenøren for helårs vannprosjektet har planlagt å ta ferie fra 1. juli til 1. august.

Vårt område vil dessverre bære preg av at det er et større prosjekt som er under bygging.

Det vil bli lagt ut egen informasjon om prosjektet fra HVASA på nettet.

Vi beklager de ulempene dette vil ha for den enkelte denne sommeren.

Hvis det er noen skader som blir oversett og ting ikke fungerer etter gravingen, kan dere ta kontakt med Vidar Telle, utbygger, direkte på telefon 91195090.  Ellers er det vår vannmann, Gunnar Nyhoff, som vil holde liv i sommervannsanlegget i år også. Han treffes på telefon 91877917.

Vil med dette ønske dere alle en riktig god sommer.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.