Vann og kloakk

Med inspirasjon fra flere av våre omkringliggende velforeninger har styret begynt undersøkelser om muligheter for helårs vann og kloakk i vårt område. Mulighetene for å få dette til på en gjennomførbar måte er nå mye bedre enn på det tidspunkt vår gjeldende rammeplan ble utarbeidet.

Det viktigste av alt er at det nå er mulighet for å koble oss til Frogn kommunes renseanlegg for kloakk. Vi vil således slippe å etablere eget renseanlegg i strandsonen med tanker på størrelse med jernbanevogner. (ref ytre Hallangspollen)

Det vil uansett være snakk om vesentlige kostnader for den enkelte hytte, og det vil også medføre betydelig anleggsvirksomhet i området over lengre tid.

Mer informasjon om muligheter samt et forslag om videre utredning av et slikt prosjekt vil bli presentert på årsmøtet 2011.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.