Bryggene på Garderfeltet legges ut

Det er med stor glede at Garderfeltets Bryggeforening nå kan meddele, til alle som ikke allerede har sett det, at de nye flytebryggene er ankommet Hallangspollen. De skal monteres innen få uker. Hvis noen legger ut båt før bryggene er montert, er det fint om telefonnummer er tilgjengelig på båten.
Årsmøte
Det inviteres til et miniårsmøte for medlemmer av Garderfeltets Bryggeforening rett i etterkant av Hallangspollens Vels årsmøte den 2. april. Det vil bli utdelt andelsbevis til alle som har betalt for bryggeplass i det nye anlegget og økonomisk status blir gjennomgått..

Siden foreningen ikke har hatt et normalt driftsår siden stiftelsen i fjor, forslås at det sittende styret fortsetter til våren 2009. Alle i det nåværende styret har sagt seg villige til det, men motforslag kan selvsagt stilles.

Prosjektet har tatt litt tid, men nå er alle formaliteter ordnet. I tillegg til de nye flytebryggene, skal det opparbeides sammenhengende kyststi fra Henrik Lunds vei til Svartlagsdammen. På Garderfeltet er det en del arbeid som gjenstår. Vi satser, sammen med Hallangspollens Vel, på noe dugnadsarbeid fra folk som gjerne vil ha en strandpromenade langs sjøen. Noe arbeid vil vi ha folk til å gjøre.

Gamle båtfester
Vi er pålagt å fjerne gamle, ulovlige installasjoner når nye, byggemeldte brygger monteres. Vi anmoder alle som har gamle båter liggende på land om å fjerne dem. Bøyer som ligger i sjøen der bryggene kommer, vil bli tatt opp.

Fra Bleien Brygge og sørover i området som er regulert til bryggeanlegg, blir stolper og vaiere fjernet. Likeledes blir trebrygga og rustne, farlige bolter på Svarlaget fjernet. Uavhentede gamle båter på land blir kastet hvis de er forfalne. Brukbare båter hvor eiere ikke kan finnes, forslås solgt på auksjon til inntekt for kyststien.

Skulle noen ha behov for båtfeste uten å ha kjøpt plass på de nye bryggene, må de bruke plassene sør for flytebryggene eller ledig areal på Svartlaget til neste utbyggingstrinn av flytebrygger. Alle båter må dog ligge innenfor området som er regulert til bryggeanlegg. Øvrig areal er nå Friareal. Ta kontakt med bryggeforeningen hvis dere har spørsmål. Vi understreker igjen at alle beholder sine rettigheter til båtfeste og det er avsatt plass til alle i flytebryggeanlegget.

I første omgang bygger vi ut pirene A, D og E. Se kart over bryggeområdet:

admin_107

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.