Vann og avløp

INFORMASJON OM SOMMERVANNET

Som sikkert flere har observert denne uken, så har det ikke vært vann frem til hyttene siden søndag. Dette skyldes flere uheldige omstendigheter. Store lekkasjer. Dette har ikke bare sammenheng med gravearbeidene for helårsvannet, men brudd på vannledninger etter vinteren. I tillegg så produserer den ene pumpen lite vann. I tillegg så har det vært et stort forbruk grunnet det fine været.

Vår vannmann arbeider på spreng for å få satt på vannet igjen til pinsehelgen. Han har fått mange telefon henvendelser disse dagene. Vær vennlig og ikke ring han foruten hvis dere oppdager lekkasjer etter at vannet er satt på igjen.

Vi henstiller igjen at dere bruker vannet med fornuft. Ingen vanning, fylling av bassenger eller annet arbeid som krever mye bruk av vann . På denne måten kan vi sikre at alle får vann i hele Pinsen

Styret Hallangspollens vel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.