Oppdatering asfaltering

Oppdatering: 22.06.10

Asfalteringen tar litt lenger tid enn planlagt, da det utføres noe mer enn opprinnelig planlagt. Arbeidene vil gå litt ut på dagen i morgen onsdag, på veien fra Gården til Velhuset. Det kan derfor bli noe begrenset fremkommelighet også i morgen tidlig.

 

Beklager dette.
Mvh. Styret

 

___________________________________________________________________

Endelig starter asfalteringen. Mandag 21 og tirsdag 22 vil det til tider være begrenset fremkommelighet på veiene mellom 8.00 og 17.00. Vi ber alle medlemmer vennligst vise hensyn så arbeidene kan ferdigstilles så raskt som mulig. Parkeringen på Veltomten skal også asfalteres, så alle kjøretøy må fjernes fra plassen i perioden.

For at asfalten skal sette seg er det viktig å overholde vektbegrensningene i de neste 2 ukene. Denne er satt til 7,5 tonn! Vennligst ta hensyn til dette!

Nå gleder vi oss til mange oppgraderte veier til sommeren!

Mvh. Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.