GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Året 2017 er i ferd med å ebbe ut, og et nytt år står for døren. Som de fleste har observert, så er utbyggingen av helårsvannet i sluttfasen. De fleste som har meldt seg på har nå fått innlagt vann og avløp. Det gjenstår noe etterarbeid.

Julegavetips for i år som i fjor: Den nye Polleboka som fremdeles kan bestilles. Send mail til styret@hallangspollensvel.no. Boka kan bestilles for kroner 300,-. Ønsker dere både den nye sammen med den gamle boka, så er prisen kroner 350,-. for begge bøkene, en ypperlig julepresang til familie og venner.

Styret gjør oppmerksom på at årsmøtet er berammet til onsdag 21. mars 2018 kl. 19.00.

Ønsker dere å støtte Hallangspollens vel med grasrotandelene, så oppgi denne informasjonen til Norsk Tippings kommisjonær. De innkomne midlene vil bli brukt til «Barnas dag» og til strandområdene.

Hallangspollens vel har nå fått en lukket Facebook gruppe. Der kan medlemmene melde seg på. Styret gjør samtidig oppmerksom på at den offisielle kommunikasjonen fremdeles er mail og nettsidene våre.

Vi i styret vil med dette ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår og ser frem til en riktig god og varm sommer i 2018.

Styret i Hallangspollens Vel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.