Båter på land langs kyststi

Styret ønsker å informere om vi har mottatt muntlig beskjed om at kommunen ikke tillater å ha båter, kajakker/ kanoer eller annet utstyr i opplag på kommunal grunn eller Søndre Hallangen Gårds grunn i forbindelse med kyststien.
Dette er en av bestemmelsene i rammeplanen for kyststi og brygger som nå vil følges opp fra kommunens side.
Båter og annet som ligger i opplag fra Svartlaget til badeplassen/stranda er bedt om at må fjernes av eier innen 15 des for å unngå at de blir fjernet av grunneier. Dersom noen har tinglyst rett til vinteropplag på strekningen kan dette meldes Velet med kopi av rettighet slik at grunneier kan anvise mulig plass.
Vi vil også minne om at båter som ligger i sjøen på Garderfeltet båtforening, må legge disse opp innen 15 desember ellers blir de fjernet.

Mvh
Styret
Hallangspollens Vel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.