Søppel ved Velhuset

Det er med sinne, irritasjon og mest av alt MEGET stor skuffelse det observeres at noen har dumpet store mengder søppel ved containerne på veltomta.

Gammelt laminatgulv, stativ til trampoline, rester av sykkel, takstativ, micro-ovn og stoler. Dette er har ikke noe med husholdningsavfall å gjøre og skal hverken kastes i containeren eller ved siden av containerne. Folle Ren tar ikke med denne type avfall og det vil bli liggende å forsøple området.

Det er bare trist at noen kan være så …… egoistiske og lite interessert i et pent og hyggelig Hallangen at de kaster fra seg slik.

Den eller de som har dumpet disse sakene bes omgående hente det og levere det på egnet avfallssted. Forhåpentligvis er dette utført i et dårlig anfall av idioti og når man får tenkt seg om så rydder man opp etter seg.

Ifølge kartsøk på 1881 tar det 10minutter fra containerne til man er på Teigen Avfallsstasjon. De holder åpent fra 8.00 til 20.00 mandag til torsdag, 8.00-15.00 fredag og 9.00 til 15.00 lørdag så det burde være mulig å finne et tidspunkt å levere søppel. Kostnad er 70kr for bare bil og 130kr for bil med tilhenger.

Containerne er KUN til husholdningsavfall. Alt annet skal leveres på egnet avfallssted. Se www.folloren.no om det er spørsmål.

 

 

Hilsen

Styret

Én kommentar

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.