5 KNOPS FART I HELE HALLANGSPOLLEN

Når det nå nærmer seg båtsesong og alle ser frem til å nyte dagene på vannet, vil vi minne om fartsgrensen med båt gjennom hele Hallangspollen. Det gjelder både indre og ytre Hallangspollen, både på vei inn og ut, helt ut til åpent vann der 5 knops grensen er passert. Vi har fått henvendelser de senere år om at en rekke båter ikke holder 5 knops fart gjennom bukta. Det er viktig at denne overholdes av hensyn til respekt for lovregler på sjøen, samt av hensyn til svømmende, badende, folk i kajakk og andre båter, folk på brygger etc. Dette gjelder også når det er kveld og mørkt, da flere kan være ute for å fiske, folk kan ta nattbad etc.

Vi henstiller derfor alle om å respektere farten i den kommende og fremtidige sesonger, så vi unngår ulykker, utrygghet for barn og voksne og skjemmende kjøring til sjenanse og ulempe for andre.

Styret

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.