INFO 6- 2017 FRA STYRET I HALLANGSPOLLEN VA-UTVIKLING SA 5. JULI 2017

STATUS OPPSTART OG OVERTAKELSE:

Det jobbes kontinuerlig med å få brukstillatelse fra kommunen for anlegget vårt. Dessverre så er det fortsatt ukjent når denne endelig vil foreligge.

Siden sist har alle kommunens krav blitt innfridd. Det siste var å klore hovedledning mellom påkobling sjø , og trykkøkningsstasjon. Dette er utført. Deretter kom krav om nye vannprøver. Disse er tatt og resultat ventes i retur torsdag/fredag. ( vannprøver tatt før kloring gav fullt akseptabelt resultat, så det forventes ikke at de skal bli dårligere etter kloring…

Husk at det ikke er lov å ta anlegget i bruk før driftstillatelse foreligger. Rørene inn til pumpestasjoner er stengt, så forsøk på drift av kvernpumper vil medføre stor fare for skade på kvernpumpe/pumpekum, og fare for tilbakeslag av kloakk.

Hilsen Lars

4 kommentarer

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.