SESONGSLUTT 2016 OG STENGING AV SOMMERVANNET

Atter er en sommer over, og høsten og vinteren nærmer seg.

Vår vannmann vil begynne nedstenging av sommervannet i uke 42. D.v.s. at det blir vann i høstferieukene som er uke 40 for noen fylker og uke 41 for andre fylker.

Vi oppfordrer medlemmene våre, i forbindelse med stenging av hytta for sesongen, å se til at det ikke vokser busker og grener ut i veiene. Dette er både for trafikksikkerheten i vårt område og for vår brøytemann med utstyr. Se for dere at det kommer tung snø som legger seg på grenene. Gjør en siste innsats med klipping av busker og grener som vokser inntil veiene før vinteren. Dette vil være til stor hjelp til vår brøytemann for en effektiv og god veibrøyting til vinteren. I verste fall vil dette gå ut over brøytingen i vinter da brøytemannen ikke vil ødelegge redskap ( knuste speil etc.) Hvis dere synes at dere har klippet mye, så ta litt til. Se vedlagt skriv fra Oslo Kommune, Bymiljøetaten, som en veiledning.

Kyststien blir flittig brukt av både 2- og 4-beinte. Til dere som har med dere en 4-beinet venn på tur, vær vennlig og ta med dere ekskrementene og deponer, kast disse i søpla. Det har ligget mye ekskrementer både med og uten svart plastpose rundt i vårt område.

Last ned en kopi her (PDF, 826KB)

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.