Tyveriraid av påhengsmotorer i Hallangspollen

Styret har fått informasjon om at det i forrige uke har vært tyver i området og stjålet påhengsmotorer fra båter i opplag på hyttetomter.

Styret er ikke kjent med hvor i området vårt tyveriene er blitt foretatt. En befaring søndag midt på dagen oppdaget imidlertid ikke motortyveri på strekningen Veltomta til Lundsbakken. Det er også blitt stjålet tilhengere som tyvene har brukt til å kjøre bort motorer med. Disse tilhengerne er blitt gjenfunnet og gjemt ved veltomta. Dersom du har båt med motor plassert på hyttetomten, er det kanskje fornuftig å ta en tur ut for å sjekke. Ta også en titt på naboeiendommen og si fra til naboen din dersom dere ser noe mistenkelig.

Styret har vært i kontakt med Follo Politikammer vedrørende tyveriene. De var allerede gjort oppmerksom på forholdet. Politiet oppfordrer båteierne til å notere nummeret på motorene sine. De kommer fra tid til annen over tyverilagere som tyvene bruker til å oppbevare stjålne motorer. For at Politiet skal finne frem til de rettmessige eierne, trenger de serienummer på motoren.

Styret er ikke gjort kjent med at det har vært noen innbrudd i hyttene.

Hver enkelt berørt må selv melde forholdet til Politiet.

Vi ber derfor hytteeierne være ekstra årvåkne fremover og følge med på trafikk i området når de er der og hos naboene.

Styret i Hallangspollens Vel

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.