Vedrørende vannforbruk – Hallangspollens Vels vannforsyning

Sommeren har vært her en stund nå med mye sol, tørt og varmt vær. Dette har også medført at vannforbruket har økt i takt med temperaturen.

Vellets vannanlegg går for fullt, men kapasiteten er liten i fra våre bore hull. Det kan se ut som om grunnvanns nivået er sunket. Vi forbruker mere vann enn hva produksjonen er. I år har vi blitt nødt til å kjøpe vann for fylling i høydebassenget vårt. Dette fører til merkostnader for vann budsjettet vårt.

Dette vil vare til vi får regn av betydning. (Noe som vi ikke ønsker)

 Vann anlegget vil kunne bli stengt i perioder på netter, men også i perioder på dagtid dersom forbruket blir for høyt. Vi henstiller alle om å unngå unødig vannforbruk – herunder vanning med slange/spreder, spyling av gårdsplass, fylling av bassenger etc. slik at vi alle kan få litt vann.

UNNGÅ UNØDIG VANNFORBRUK

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.