Status vann og avløp – november 2013

Vann og avløpskomitéen har engasjert en prosjektleder som skal hjelpe oss med fremdrift i prosjektet. Gjennomføring av prosjektet, inkl. oppfølging av medlemmer, entreprenør etc. vil bli så omfattende at det er vanskelig å gjennomføre på fritid ved siden av jobb og familie etc. Vi ser også stor verdi i å få bistand fra noen med erfaring fra tilsvarende prosjekter.
Vi er i ferd med å stifte nødvendige selskaper, utbyggingsforetak og driftsforetak. Stiftelsesdokumenter er i skriven de stund på vei til Brønnøysund.
Forhandlinger med entreprenør er nå i avsluttende fase.
Vi har bestemt å avholde informasjonsmøter 14. og 21. januar. Disse møtene vil finne sted i Oslo.  Dokumenter og informasjon vil bli sendt ut til alle i forkant av informasjonsmøtene.

Tegning av medlemskap i prosjektet skjer ved å skrive en avtale med utbyggingsforetaket hvor man forplikter seg til å betale sin andel av selskapets kostnader. Betaling vil skje i 3-4 omganger. 1. del forfaller til betaling ganske raskt etter teg ning av medlemskap. Den fø ;rste  betalingen blir relativt lav, ca kr 20.000,- Øvrige betalingsterminer vil være i takt med utviklingen i prosjektet, den siste når stikkledning legges frem til din hytte. Mer eksakt informasjon om dette sendes ut i forkant av informasjonsmøtene i januar 2014.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.