Støy på helligdager

Styret har i den senere tid mottatt flere e-poster og andre henvendelser fra medlemmer som klager på støy fra diverse maskiner på søndager og andre helligdager. Det har også vært flere innlegg på weben vår hvor de samme klager har blitt fremsatt.

Vi minner dere alle om «Helligdagsfredloven». Styret håper på at dere alle følger denne for å ha et rolig og trivelig miljø i vårt ellers så rolige hyttevel. Blir Dere allikevel plaget med støy på helligdagene, så ta kontakt med naboen eller de som «støyer».

Styrets oppfordring er: Vis hensyn til naboene og respekter loven så vi alle kan ha et godt naboforhold til våre hyttenaboer

Link til denne loven: http://www.lovdata.no/all/nl-19950224-012.html

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.