Tyveriraid av påhengsmotorer

Styret har fått informasjon om at det i forrige uke har vært tyver i området og stjålet 5-6 påhengsmotorer fra båter i opplag på hyttetomter. Så langt styret vet så har tyvene vært i Strandmyrveien, Strandmyrbakken og Strandmyrtoppen. Sannsynligvis så har ikke tyvene våget seg ned og inn i Henrik Lundsvei.

Styret er ikke kjent med om hvorvidt tyvene har vært i Polleveien, Damholtet, Konrad Garders vei eller Svartlagsveien. Dersom du har båt med attraktiv påhengsmotor stående i opplag på hyttetomta så er det kanskje fornuftig å ta en tur ut for å sjekke. Ta også en titt på naboeiendommen og si ifra til naboen din dersom det er ”mistenkelige” spor i snøen.

Styret v/Lars Bergersen

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.